Se spune ca dupa ce ai deschis un blog sau un site, trebuie sa il populezi. Adica sa scrii ceva pe el/in el.
Pe scurt:
Acest proiect a fost initiat de la o stare a lucrurilor observate in timp. Mai exact de la o necesitate. Sa explic putin!
Avand o curiozitate sau o inclinatie catre a face lucrurile mai bine, mai usor, mai economic m-am intrebat, de-a lungul timpului, de ce unii pot si doresc sa isi faca treaba mai bine si mai repede si altii nu?
Ei bine, raspunsul a fost uluitor:
– Cei mai multi nu stiu ca exista alternativa! Da, atat de simplu! Cei mai multi nu au cu ce sa compare. Cei mai multi fac lucrurile asa cum au vazut in jur sau asa cum ,,au apucat” sau pur si simplu din obisnuinta fara a constientiza ca se poate altfel.
Va adresez o rugaminte, ca atunci cand vedeti ca cineva nu face un lucru bine sa il intrebati mai intai daca stie cum se face? De cele mai multe ori acesta nu stie cum sa procedeze. Nu l-a invatat nimeni sau nu a vrut sa invete. Exista si varianta in care el are toata bunavointa, poate a si intrebat in jur si nu a gasit raspuns. Pentru acest lucru a devenit acest proiect realitate. Pentru ca oricine sa poata invata si sa poata afirma ,,Stiu si pot!” Stiu sa fac si pot face acest lucru!

Sa nu uitam un binecunoscut citat, atribuit lui Lenin:

Dacă nu știi, te învățăm; dacă nu poți, te ajutăm; iar dacă nu vrei, te obligăm.

Veti gasi, in paginile acestui site, idei, povesti, recenzii (review), cursuri, carti si manuale, DIY despre aproape orice. Toate acestea pentru a putea gasi solutii la problemele pe care le puteti intampina zi de zi.